7 Nisan 2014 Pazartesi

Karagül 41.Bölüm 11 Nisan 2014 Fox Tv

Karagül 41.Bölüm 11 Nisan 2014 Fox Tv Full izle,İzle ,Canlı izle ,Hd izle, Fragmanı izle,Yeni Bölüm,Özet,Son Bölüm
Star Tv,Fox Tv,Show Tv,Atv,Trt 1-2-3,Kanal D,Stv ve birçok tv kanalından tüm gelişmeleri sitemiz Haberidinle.blogspot.com adresinde bulabileceksiniz.

Sitemiz zaman zaman yoğunluktan oluşan nedenlerden dolayı izlemek istediğiniz program açılmaya bilmektedir. İzlemek istediğiniz tv programını en iyi olarak Chrome ile izleyebilirsiniz. Dizi fragman ve filmlerle ilgili önemli anlar,ve dahası… Bulamadığınız Bölümler ve videolar varsa Google den arayabilirsiniz.
Karagül, başrollerinde Ece Uslu ,Yavuz Bingöl ,Mesut Akustayutu ve Hilal Altınbilek'in olduğu, prodüksiyonu Avşar Film tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin FOX kanalında yayınlanan televizyon dizisidir. 29 Mart 2013 Cuma tarihinde yayınlanmaya başlanan dizi, ilk sezon finalini 14 Haziran 2013 Cuma akşamı yapmıştır. Yayınlandığı ilk zamanlarda 3-4 gibi rating puanı alırken sonraki bölümlerde rating puanı 8'e kadar çıkmıştır. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat tarafından senaryosu yazılan dizi Murat Saraçoğlu yönetiliyor. Dizide konuk baş rol karakteri olan Murat'ı Özcan Deniz canlandırmıştır.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer
Lig Tv izle, Entel, Maça, Tv, Dila, Huzur, Çalıkuşu, Fatih, Medcezir, Kaçak, Tel10, Karagul, Gün, Gün, Kasım, 5Dk, Yetiş, Saraylı, Unutma, Etki, Rota, Müge, İki, İki, Tepe, Yemek, Ara, Bigi, Magazin, Kupa, Affet, 100 Yıl, Bedel, Kara